SKP Trebatice – Zhrnutie

Uplynulý víkend sme absolvovali tretiu časť Slovenského Kartingového Poháru, tentokrát na trati v Trebaticiach.

Celé závody boli v duchu krásneho slnečného  počasia a skvelej nálady. S motokárami MS KART sme sa tu zišli traja spriaznení jazdci v dvoch triedach, KZ-Masters ( Oldřich Surka – 78 a moja maličkosť – 888), ROTAX DD2 (Jurdaj Dohňanský – 37).

Všetkým trom sa nám počas víkendu neustále darilo zlepšovať svoje výkony a mne sa podarilo niekoľkokrát prekonať osobný rekord na tejto trati. Verím, že sme si to všetci užili.

A ako sme dopadli?:

ROTAX DD2:

37 – Juraj Dohňanský – P1

KZ – Masters:

78 – Oldřich Surka – P9

888 – Boris Nedorost – P4

Záverom snáď len dodám, zem špeciálne ja mám evidentne talent na vyhľadávanie smoly,.. kde po piatkových excelentných výkonoch som skončil v kvalifikácii až na P4 (s vyfučaným kolesom a po tom čo časy z voľných tréningov predpovedali P1). Prvú finálovú jazdu som dobojoval na druhom mieste a v druhej som sám seba poslal do trávy. Nakoniec však všetko zlé bolo na niečo dobre, po tomto “výlete” som sa roztlačil, nechal predbehnúť vedúcim jazdcom stratového poľa, ktorý ma predbehol o kolo ( nakoľko sa šiel spojený závod KZ Masters a KZ Junior tak zároveň najrýchlejší pilot závodov v KZ ako takých a prakticky polovicu závodu až do cieľa som odjazdil za ním.) Teda drobná recesia, a zároveň dobra škola.

Už teraz sa tešíme na ďalší závod, ktorý bude tentokrát na trati v Rakúskom Brucku 👍